کیک تولد رو بدون فر درست کن | طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

6,962 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای خوبم، توی این آموزش بهتون صفر تا صد پخت کیک اسفنجی رو داخل فر دست ساز یاد دادم حتما با صدا گوش کنید خیلی نکته داخل و ...
سلام دوستای خوبم، توی این آموزش بهتون صفر تا صد پخت کیک اسفنجی رو داخل فر دست ساز یاد دادم حتما با صدا گوش کنید خیلی نکته داخل ویدئو گفتم حتما ببینید. من از قابلمه به قطر ۱۴ و ارتفاع ۷ سانتیمتر استفاده کردم. اگر در فر گازی میپزید دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه هست. مواد لازم برای کیک با وزن ۲۰۰ گرم: آرد سفید ۷۰ گرم(نصف لیوان) شکر ۷۰ گرم(نصف لیوان) تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل قاشق چایخوری آب جوش ۱ قاشق غذاخوری همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن رو خاموش کنید و اطراف ظرف رو با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشه وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. همیشه برای پخت هر کیکی آرد را ۳ بار الک کنید این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود در نتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. یک نکته خیلی مهمی که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که در فر رو قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید اگر این کار انجام دهید تمام زحمات شما هدر می‌رود، چون کیک شما پف نمی‌کند. در انتخاب قالب کیک دقت کنید اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید ۱/۳ قالب شما خالی بماند البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود البته نگران این موضوع نباشید با چند بار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است.

همه توضیحات ...