آموزش باسلوق گردویی یلدایی (ایده یلدا)
#باسلوق_گردویی_یلدایی
#ایده_یلدا
مواد لازم: برای ۱۳ عدد
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری+ آب ۱/۴لیوان(به دلخواه)برای انسجام باسلوق
نشاسته گل یا گندم نصف لیوان
آب ۱و نیم لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری(به دلخواه) برای شفافیت و کشسانی
گلاب ۱/۴ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین و ۱/۴لیوان آب را باهم مخلوط کنید و بزارید کنار.
داخل تابه ،نشاسته و آب و شکر بریزید.روی حرارت کم بزارید و مدام بهم بزنید.وقتی کمی غلیظ شد(۳۰ دقیقه طول کشید)،بهش مخلوط (ژلاتین و آب) و گلوکز بریزید.
دوباره بهم بزنید تا سفت تر شود(۱۰ دقیقه دیگر ).
سپس گلاب،وانیل و کره بریزید و بهم بزنید.
زمان پخت باسلوق،بستگی به حرارت و جنس تابه فرق داره.ممکنه زمان کمتر یا بیشتری بخواد.
یک لحظه ازش غافل نشید،چون ته میگیره.
همچنان بهم بزنید تا مثل حلوا جمع شود.
کمی که از حرارت افتاد،داخل ظرف پودر نارگیل بریزید.حفره ایجاد کنید.به دلخواه نصف گردو بزارید.با قاشق از باسلوق بردارید و روی گردو بزارید.با دستتون بهش فرم بدید.داخل پودر نارگیل بغلتونید.
به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا باسلوق آماده بشه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...