شیرینی زعفرانی نرم
آموزش شیرینی زعفرونی خوش عطر و طعم و نرم
(آموزش بریلو هم چند تا پست قبلی هست)
خوشحال میشم که در اینستاگرام هم همراهم باشید
https://instagram.com/delices.ir
اینا رو آماده کنید
کره نرم به دمای محیط رسیده ۷۵ گرم
پودر قند الک شده ۵۰ گرم
وانیل ۱/۸ ق.چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۸ ق.چ
نشاسته ذرت ۱ و ۱/۲ ق.غ
زعفران غلیظ دم شده ۱/۲ ق.غ
آرد نول ۱۴۰ گرم (ممکنه بخاطر جنس آرد و کرهتون، شما آرد کمتر یا بیشتری استفاده کنید)
اینجوری درست میشه:
کره و پودر قند الک شده رو بزنید تا پوک بشه و رنگش روش شه، دورگیری فراموش نشه. زیاد از حد نزنید که دوغاب کره درنیاد.
بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید و در حد ترکیب شدن بزنید.
سپس نشاسته ذرت، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
یک سوم از میزان آرد دستور رو اضافه کنید و با همزن بزنید بعد کم کم آرد رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید که خمیر نرم و بدون ترکی بدست بیاد که به دست هم نچسبه. زیادی آرد اضافه کنید شیرینی خشک میشه و ترک میخوره.
خمیر رو در کیسه فریزر بذارید و نیم ساعت در یخچال قرار بدید.
بعد بین دو تا نایلون قرار بدید و با وردنه به قطر ۵-۶ میلیمتر باز کنید. کاتر رو در آرد بزنید و کاتر بزنید. سینی رو با شیرینیهای کاتر خورده بیست دقیقه تا نیم ساعت در یخچال استراحت بدید و بعد در طبقه وسط فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه قرار بدید.
دمای فر برقی، آون توستر و مایکروفر کانوکشندار ۱۶۰ درجه
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
هر سوالی داشتید کامنت بذارید
کپی ممنوع حتی با ذکر منبع
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید️
#شیرینی_زعفرانی #شیرینی_زعفرونی #بدون_فر #شیرینی_عید #شیرینعید #شیرینینوروز #شیرینی_شیک
#شیرینی_نوروز #شیرینی #شیرینی_خشک #آموزش_آشپزی #آموزش_کیک #آموزش_شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شیرینی_سنتی #شیرینیپزی #شیرینی_بدون_فر #شیرینی_خونگی
همه توضیحات ...