طرز تهیه خورش قیمه جاافتاده و مجلسی#طرز پخت خورش قیمه مجلسی

555 بازدید
بیشتر
آشپز رنگی
آشپز رنگی
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر این که در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد ...
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر این که در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص شناخته می شود. مواد لازم گوشت گوسفندی یا گوساله لپه پیاز لیمو عمانی زردچوبه ،فلفل سیاه، چوب دارچین ،هل گلاب روغن رب زعفران دم کرده سیب زمینی ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا زردچوبه به خورد پیاز برود گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و لپه که از چند ساعت قبل خیسانده را اضافه کنید و تفت دهید تا لپه در حین پخت له نشود فلفل سیاه را اضافه کنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ندهد چوب دارچین و هل را اضافه کنید و آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم به مدت ۳ ساعت گوشت بپزد بعد از اینکه گوشت کامل پخت زعفران و نمک و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.به همراه سیب زمینی و برنج میل کنید.

همه توضیحات ...