آموزش سوسیس خانگی با سه نکته طلایی

71,783 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
معمولا سوسیس و کالباس خونگی اون طعمی که باید رو نداره و اکثرا وقتی سوسیس کالباس خانگی درست میکنن از طعمش راضی نیستن. واسه همین ا ...
معمولا سوسیس و کالباس خونگی اون طعمی که باید رو نداره و اکثرا وقتی سوسیس کالباس خانگی درست میکنن از طعمش راضی نیستن. واسه همین امروز آموزش سوسیس رو با تمام نکات مهمش براتون آوردم که هم خیلی ساده و آسون درست میشه و هم طعمش بی نظیره و مطمئنم یه بار که امتحانش کنین دیگه هفته ای یک بار درستش میکنید. مقدار مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی: مخلوط ران و سینه مرغ : یک کیلوگرم آرد: ۴۰ گرم شیر خشک نمکی: ۸۰ گرم گلوتن: ۱۵ گرم نشاسته ذرت: ۵۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد یخ : ده تکه (یک لیوان) روغن زیتون: ۱۰۰ گرم اسانس دود: ۱ قاشق غذاخوری نمک یک قاشق غذاخوری پودر لبو: ۲ قاشق چایخوری پودر سیر : دو قاشق غذاخوری سرخالی پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری اورگانو: یک قاشق چایخوری پولبیبر: یک قاشق غذاخوری پاپریکا: یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری فلفل سفید: یک قاشق چایخوری دو تا نکته رو فراموش نکنین اول اینکه برای اینکه سوسیس خوشمزه باشه و طعمش با سوسیس‌های شرکتی فرقی نکنه مقدار مواد لازم رو دقیقا به اندازه هایی که گفتم رعایت کنین. دوم اینکه حتما جوری کاورها رو پر کنین که هیچ هوایی توشون نباشه و بافت سوسیس مثل سوسیس خونگی ای که من درست کردم خوب در بیاد شما تا حالا توی خونه سوسیس درست کردین؟ نتیجه چطور بوده؟

همه توضیحات ...