طرز تهیه شیرینی نخودچی
سلام دوستان️
به لذیذستان خوش اومدید️
امروز براتون یکی از شیرینی های محبوب عید نوروز روآوردم که خیلی طرفدار داره و خیلی خوشمزش با یه دستور پخت عالی
حتما به نکات کپشن توجه کنید
مواد لازم برای شیرینی نخودچی:
آرد نخودچی ۵۰۰گرم
آرد گندم سه ق غ
کره یا روغن جامد ذوب شده ۲۰۰گرم
پودر هل یک ق چ
وانیل یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
نکات:
من اینجا از کره استفاده کردم و در حد یک ق روغن جامد زدم...
با توجه به اینکه روغن پذیری آرد ها متفاوته اگر کم بود دوباره کره اضافه میکنیم...کره انسجام بیشتری به خمیر میده و بهتره مقدارش بیشتر باشه.
این شیرینی باید خوب ورز داده بشه تا خمیر نرمو لطیف درست بشه...
برای اضافه کردن آرد گندم به اندازه سه ق غذاخوری از آرد نخودچی کم میکنیم و به جای آن آرد گندم اضافه میکنیم.
خمیر نیاز به استراحت نداره.
این دستور رو میشه بدون فر و با فر دست ساز هم تهیه کرد.
شیرینی های عید چون موندگاری بالایی دارن میتونید از همین حالا درست کنیدو یه سلفون بکشید و نگه داری کنید.
نظرات شما برای من ارزشمنده برام کامنت کنید.
همه توضیحات ...