راهنمایی ساخت کیک خوشمزه در یک دقیقه
846 بار بازدید -
5 سال پیش
-
پروتئین ها، کربوهیدرات ها، صمغ
پروتئین ها، کربوهیدرات ها، صمغ ها، آنزیم ها، رنگ ها، ویتامین ها، مواد معدنی، طعم ها و افزودنی های غذایی می باشد. هر کدام از زیر مجموعه ها شامل محصولاتی می باشد که در صنایع غذایی کاربردهایی نیز دارند. مواد اولیه (مواد تشکیل دهنده، ابزارهای فرآوری و مواد بسته بندی) پایه و اساس محصولات غذایی می باشند. به این منظور باید شرایط قانونی (ایمن و قانونی برای استفاده مورد نظر شما) و مشخصات شما (به عملکرد و کیفیت فرایند و محصول شما کمک کند) را برآورده کند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و کاربرد مواد اولیه در صنایع به سایت های ما مراجعه نمایید.
سورن شیمی www.sorenchemical.com و www.sarandchem.com سرند شیمی
5 سال پیش
در تاریخ 1398/03/20 منتشر شده
است.
846
بـار بازدید شده