آموزش شیرینی عید ، شیرینی لطیفه به شیوه باراری

500 بازدید
بیشتر
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
شيريني لطيفه تخم مرغ ٣عدد آرد ٦ ق غ پودر قند ٧ ق غ نشاسته ذرت ٢ ق غ وانيل مقداري بكينگ پودر ١ ق چ زرده ها و سفيده ها رو جدا ميك ...
شيريني لطيفه تخم مرغ ٣عدد آرد ٦ ق غ پودر قند ٧ ق غ نشاسته ذرت ٢ ق غ وانيل مقداري بكينگ پودر ١ ق چ زرده ها و سفيده ها رو جدا ميكنيم سفيده هارو ميزنيم تا پف كنه بعد نصف پودر قند رو بهش اضافه ميكنيم و اونقد هم ميزنيم تا سفيده ها رد پره هاي همزن روش بمونه و از ظرف نريزه وقتي برگردونديم زرده ها و مابقي پودر قند و وانيلو خوب ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شه بعد مواد خشكمون رو توي دو مرحله به همراه سفيده ها به زرده اضافه ميكنيم خوب تركيب ميكنيم موادو مواد رو به يك سمت از زير به رو مياريم تا پفش نخوابه ميريزيم داخل قيف و روي كاغذ روغني پايپ ميكنيم براي اينكه روش ترك بخوره پودر قند الك ميكنيم روشون ميره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ١٠ الي ١٢ دقيقه با حرارت ١٨٠ درجه تخم مرغ ها حتما خنک باشن بعد از اينكه خنك شدن خامه فرم گرفته پايپ ميكنيم بين دوتا شيريني و با پودر پسته تزيين ميكنيم خامه رو ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد و اجازه بدين يخش باز شه و مثل بستني شه بعد با همزن اول سه دقيقه با دور كند هم بزنيد و بعد پنج الي هفت دقيقه با دور تند هم بزنيد تا كامل فرم بگيره

همه توضیحات ...