طرز تهیه دسر ژله میوه ای
http://koolakkaraj.com/
نمایندگی خامه قنادی تولی کولاک استان البرز، کرج
تقدیم میکند:
مواد تشکیل دهنده
مکعب های ژله ای
6 فنجان آب - دمای اتاق
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین قرمز (غیر شیرین) - - در صورت نیاز تنظیم کنید
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین سبز (شیرین نشده) - - در صورت نیاز تنظیم کنید
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین زرد (غیر شیرین) - - در صورت نیاز تنظیم کنید
۹ قاشق غذاخوری شکر - در صورت نیاز
عصاره میوه ها - در صورت نیاز
ژله خامه ای
3 فنجان آب - دمای اتاق
1 فنجان خامه غلیظ یا خامه همه منظوره - سرد نشده
1 فنجان شیر تغلیظ شده شیرین
۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین سفید یا شفاف
#خامه #کیک_خامه ای #فروش_خامه #تهیه_خامه
همه توضیحات ...