آموزش شیرینی موچی با آرد برنج ایرانی و بدون ارد گلوتینوس

9,090 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#شیرینی_موچی_بدون_آرد_گلوتینوس_گران_قیمت #شیرینی_موچی_با_آرد_برنج_ایرانی مواد لازم: آرد برنج ایرانی ۱۰ قاشق غذاخوری پودر قند ۵ ...
#شیرینی_موچی_بدون_آرد_گلوتینوس_گران_قیمت #شیرینی_موچی_با_آرد_برنج_ایرانی مواد لازم: آرد برنج ایرانی ۱۰ قاشق غذاخوری پودر قند ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ لیوان وانیل نصف ق چ عصاره پرتقال یا موز یا توت فرنگی چند قطره به دلخواه نشاسته ذرت مقداری برای غلتاندن خمیر رنگ خوراکی چند قطره شکلات مقداری برای تزئین مواد میانی: خامه صبحانه،موز،بيسکوئيت یا کیک ،کره بادام زمینی، شکلات،شکلات صبحانه و یا هر نوع مغزی مواد فیلینگ کاملا سلیقه ایه(میتونید از هر نوع میوه،شکلات،خامه،بيسکوئيت یا مغزی استفاده کنید) طرز تهیه: آرد و پودر قند را الک کنید و داخل تابه بریزید.بهش آب اضافه کنید .روی حرارت ملایم بزارید و مدام بهم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه.وقتی خمیر کمی خودش را گرفت،بهش وانیل و عصاره پرتقال یا هر نوع طعم دلخواه اضافه کنید.سپس به هم زدن ادامه بدید تا کاملا خمیر ،سفت بشه. روی صفحه کار ،نشاسته ذرت بریزید تا خمیر به دست نچسبه. خمیر را با رنگ خوراکی ،رنگی کنید. من از دورنگ زرد و آبی استفاده کردم. من خمیر را ۸ قسمت کردم. نکته مهم برای خوشمزه شدن موچی اینه،خمیر شیرینی نازک باشه و فیلینگ زیاد داخل خمیر بزنید. روی صفحه کار،نشاسته ذرت بپاشید.خمیر را با وردنه پهن کنید.با فیلینگ دلخواه ،پر کنید.سپس خمیر را با دستتان جمع کنید و داخل کپسول کاغذی بزارید. روی بقیه خمیر ،پلاستیک بزارید تا خشک نشه. وقتی موچی آماده شد،به دلخواه با شکلات آب شده ،تزئین کنید. برای نگهداری ،داخل ظرف در بسته در یخچال بزارید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...