بشقاب جانبو - پیازو ( غذای بومی زنجان)

1,714 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
طرز تهیه پیازو یکی از غذاهای بومی استان زنجان رو در این ویدئو با هم ببینیم. مواد لازم: - پیاز بزرگ 1 عدد - سیب زمینی بزرگ ...
طرز تهیه پیازو یکی از غذاهای بومی استان زنجان رو در این ویدئو با هم ببینیم. مواد لازم: - پیاز بزرگ 1 عدد - سیب زمینی بزرگ 1 عدد - برنج آشی نصف پیمانه - گوشت چرخ کرده 200 گرم - عدس پخته 1 پیمانه - لپه پخته 1 پیمانه - رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری - پوره گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان لازم - برگه زردآلو و آلو مخلوط 1 پیمانه -نمک، فلفل، زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چای‌خوری روغن 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: سیب زمینی رو تفت بدین بذارین کنار، بعد پیاز رو تفت بدین و گوشت رو بهش اضافه کنین و تفت بدین. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و پوره گوجه‌فرنگی رو به گوشت اضافه کنین و مخلوط کنین. لپه پخته شده، برنج، عدس پخته شده، سیب‌زمینی و آب جوش رو به مایه گوشتی اضافه کنین و مخلوط کنین و اجازه بدین تا پیازو جا بیوفته. نیم ساعت پایانی پخت برگه زردآلو و آلو رو بهش اضافه کنین و روی شعله کم اجازه بدین آب پیازو اندازه بشه. پیازو شما آماده‌ست می‌تونین کنار سبزی، ترشی و نان سنگک این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین. - راستی بیشتر مواد این غذای لذیذ رو میتونین از جانبو تهیه کنین. لینک این محتوا رو برای دوستانتون هم ارسال کنید! جانبو دوست خانواده www.canbo.ir

همه توضیحات ...