بشقاب جانبو - پیازو ( غذای بومی زنجان)
طرز تهیه پیازو یکی از غذاهای بومی استان زنجان رو در این ویدئو با هم ببینیم.
مواد لازم:
- پیاز بزرگ 1 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- برنج آشی نصف پیمانه
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- عدس پخته 1 پیمانه
- لپه پخته 1 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان لازم
- برگه زردآلو و آلو مخلوط 1 پیمانه
-نمک، فلفل، زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی رو تفت بدین بذارین کنار، بعد پیاز رو تفت بدین و گوشت رو بهش اضافه کنین و تفت بدین. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و پوره گوجهفرنگی رو به گوشت اضافه کنین و مخلوط کنین. لپه پخته شده، برنج، عدس پخته شده، سیبزمینی و آب جوش رو به مایه گوشتی اضافه کنین و مخلوط کنین و اجازه بدین تا پیازو جا بیوفته. نیم ساعت پایانی پخت برگه زردآلو و آلو رو بهش اضافه کنین و روی شعله کم اجازه بدین آب پیازو اندازه بشه.
پیازو شما آمادهست میتونین کنار سبزی، ترشی و نان سنگک این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین.
- راستی بیشتر مواد این غذای لذیذ رو میتونین از جانبو تهیه کنین.
لینک این محتوا رو برای دوستانتون هم ارسال کنید!
جانبو
دوست خانواده
www.canbo.ir
همه توضیحات ...