روش صحیح بلانچ کردن لوبیا سبز با ماندگاری بالا//بهترین روش
سلام دوستای گلم روزتون بخیر این دفعه یه روش دیگه برای نکهداری لوبیا سبز درون فریزر آموزشش رو براتون گذاشتم که تو روش بلانچینگ اصلا رنگ و طعم لوبیا ها تغییر نمیکنه و ماندگاری طولانی تری داره.
روش بخارپز رو تو ویدیو قبلی براتون گذاشتم که کسایی که عجله دارن اون روش رو امتحان کنن ولی کسایی که وقت دارن و لوبیا سبز زیاد خریدن حتما به این روش فریز کنن که ماندگاری طولانی تری داره وهم ویتامین های لوبیا سبز حفظ میشه.
پیج اینستاگرام من: @ashpazi.asan.kadbano
همه توضیحات ...