آموزش آماده سازی کیک ردولوت با پودر کیک غذالند

غذا لند
غذا لند
مواد لازم : پودر کیک ردولوت: ۱ بسته تخم مرغ : ۱ عدد شیر : ۹۰ گرم (۱/۲ پیمانه سر خالی ) روغن مایع پخت و پز : ۶۰ گرم ( ۱/۳ پیمانه ...
مواد لازم : پودر کیک ردولوت: ۱ بسته تخم مرغ : ۱ عدد شیر : ۹۰ گرم (۱/۲ پیمانه سر خالی ) روغن مایع پخت و پز : ۶۰ گرم ( ۱/۳ پیمانه ) سرکه سفید : ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا فر را گرم کنید با دمای ۱۷۵ درجه سرکه را به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید. حالا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید زمان بین ۵ تا ۷ دقیقه لازم است که تخم مرغ ها حجیم و کرم رنگ شوند. سپس شیر بریده شده و روغن را به تخم مرغ اضافه کنید و مجددا حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. در نهایت پودر کیک را طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه مایه کیک آماده شد داخل قالب را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را در آن بریزید داخل فر از قبل گرم شده در زمان مورد نظر قرار دهید. سایز قالب : ۱۵ تا ۱۸ دمای فر گازی: ۱۷۵ درجه دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه زمان پخت : بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بسته به گرمای فر نوش جان

همه توضیحات ...