آموزش آماده سازی کیک ردولوت با پودر کیک غذالند
مواد لازم :
پودر کیک ردولوت: ۱ بسته
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۹۰ گرم (۱/۲ پیمانه سر خالی )
روغن مایع پخت و پز : ۶۰ گرم ( ۱/۳ پیمانه )
سرکه سفید : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا فر را گرم کنید با دمای ۱۷۵ درجه
سرکه را به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید.
حالا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید زمان بین ۵ تا ۷ دقیقه لازم است که تخم مرغ ها حجیم و کرم رنگ شوند.
سپس شیر بریده شده و روغن را به تخم مرغ اضافه کنید و مجددا حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید.
در نهایت پودر کیک را طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
پس از اینکه مایه کیک آماده شد داخل قالب را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را در آن بریزید داخل فر از قبل گرم شده در زمان مورد نظر قرار دهید.
سایز قالب : ۱۵ تا ۱۸
دمای فر گازی: ۱۷۵ درجه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
زمان پخت : بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بسته به گرمای فر
نوش جان
همه توضیحات ...