آموزش کیک تولد سابله

1,068 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#آموزش_کیک_تولد #آموزش_کیک_سابله بعد از چند ساعت که کیک کاملا سرد شد،اون رو برش بدید.حتی خوبه بعد از سرد شدن ،کیک رو سلفون پیچی ...
#آموزش_کیک_تولد #آموزش_کیک_سابله بعد از چند ساعت که کیک کاملا سرد شد،اون رو برش بدید.حتی خوبه بعد از سرد شدن ،کیک رو سلفون پیچی کنید و توی یخچال بزارید و یک روز بعد برش بدید.من کیک رو به ۲قسمت تقسیم کردم. #فرم_دادن_خامه_قنادی خامه قنادی رو از لوازم قنادی بخرید.به اندازه نیاز فرم بدید.از فریزر بیرون بیارید. وقتی مثل بستنی نرم شد.با دور تند همزن برقی بزنید .بعد چند دقیقه خاموش کنید.یک دقیقه خامه رو تو دمای محیط استراحت بدید.دوباره با دور تند همزن برقی بزنید تا سریع فرم بگیره.اینجوری به خامه شوک دادید. خامه ای که فرم دادید داخل قیف با ماسوره ساده بزارید. کیک رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید. خامه رو روی کیک پایپ کنید‌. میتونید به دلخواه وسط کیک،موز و شکلات چیپسی بریزید. لایه بعدی رو بزارید و خامه رو ،روش پایپ کنید. به دلخواه روی کیک و با هر وسیله ای که دوست داشتید تزئین کنید. من از شکلات،ویفر،چی پف،اسمارتیز و شیرین عسل استفاده کردم. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

همه توضیحات ...