شیرینی نان برنجی بدون فر و با تمام نکات

7,713 بازدید
بیشتر
Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
سلام نفسای مژی چطورید؟؟؟ خوشحال میشم اول این پست رو لایک کنید و سیوش کنید که بعد بتونید درستش کنید و گمش نکنید که سر فرصت بتونی ...
سلام نفسای مژی چطورید؟؟؟ خوشحال میشم اول این پست رو لایک کنید و سیوش کنید که بعد بتونید درستش کنید و گمش نکنید که سر فرصت بتونید درستش کنید پیج اینستام @ashpazi_mozhi72 کانال یوتیوب آشپزی با مژی #شیرینی_نان_برنجی مواد لازم شیرینی نان برنجی آرد برنج۲۵۰ گرم ( دو لیوان سرخالی ) روغن جامد یا کره۱۲۵ گرم ( نصف لیوان ) پودر قند۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) آرد گندم۲قاشق غذاخوری تخم مرغ۱عدد زعفران دم کرده۲قاشق غذاخوری گلاب۲قاشق غذاخوری پودر هل۱قاشق مرباخوری تخم خرفه برای تزیین طرز تهیه شیرینی نان برنجی برای تهیه روغن جامد را آب می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد و بعد از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود و (به این کار روغن صاف می گویند که در قنادی ها نیز هست. اگر از کره استفاده می کنید اول کره را از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط می گذاریم تا به مرور نرم شود و استفاده کنید.می توانیم از هر دو نیز در شیرین استفاده کنیم.)آب شود و در کاسه ای می ریزیم و پودر قند را نیز می افزاییم. سپس با همزن ۱۰ دقیقه با دور کند می زنیم تا روغن پوک شود و آنوقت تخم مرغ تخم مرغ به همراه وانیل اضافه میکنیم و دوباره ۱۰دقیقه هم‌میزنیم و حتما وسط کار دور گیری کنید سپس به همراه گلاب (اول گلاب را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط می کنیم و بعد اضافه می کنیم) و هل (اگر هل را می کوبید و داخل مواد می ریزیم به اندازه نوک قاشق اضافه کنید)به مواد اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم با دور کند به مدت  ۵ دقیقه تا شیرینی منسجم شود و بافت خوبی بگیرد. ۲ قاشق غذاخوری از آرد برنج بر می داریم و به جای آن دو قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی به آن اضافه می کنیم و آرد برنج را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم و آرد را همین طور اضافه می کنیم تا خمیر به وجود بیاید و منسجم شود اگه خمیرتون هنوز به دست میچسپید حتما آرد برنج الک شده کم کم اضافه‌کنید. خمیر را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت از آن زعفران دم کرده(شیرینی ساده و زعفرانی) اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا کاملا به خورد خمیر برود و داخل کیسه های جدا هر خمیر را قرار می دهیم و در آن ها را گره می زنیم. سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۶ الی۲۴ ساعت استراحت کنند. پس از گذشت این زمان کیسه های محتوی خمیرها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت با دمای محیط سازگار شوند. سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیرها را کمی ورز می دهیم و از هر کدام به اندازه تقریبا یک گردو بر می داریم. سپس با دست گوله می کنیم تا شبیه دایره شود و در سینی آن ها را می چینیم و با مهر یا قالب روی آن ها هر طرحی که تمایل داریم ایجاد می کنیم و کمی تخم خرفه روی آن ها می ریزیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت ۲۰دقیقه بپزند. اگه فر نداشتین هم یه شعله پخش کن ده دقیقه رو حرارت ملایم رو به پایین قرار میدیم تا داغ بشه و بعد تابه ای که شیرینی ها درونش چیدیم رو میزاریم رو شعله پخش کن روشو دم کنی میزاریم و ۲۰دقیقه بعد شیرینی های شما آمادهش زمانیکه شیرینی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا شیرینی ها خنک شوند(چون داغ هستند و زود خورد می شوند)و بعد آرام شیرینی های نان برنجی را در ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.

همه توضیحات ...