شیر عسلی - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا
شیر عسلی
مواد لازم :
شیر عسلی - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا
شیر : 1 لیتر(4 لیوان )
شکر : 1 لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شیر و شکر را با هم روی حرارت گذاشته و دائم اونو هم میزنیم تا سر نره ، رویه و ته نگیره . وقتی یک مقداری جوشید و به غلظت عسل رسید وانیل را به آن افزوده و از روی حرارت برمیداریم . باید بدانید که بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود . از شیر عسلی میتوان در انواع دسر ، کیک و شیرینی استفاده کرد . همچنین میتوان 2 الی 3 قاشق چایخوری به چای افزود و یک چای هندی بسیار خوشمزه به نام تتر
همه توضیحات ...