آموزش خورشت قیمه اصیل ایرانی ( راحت ترین روش )

MM_FOOD
MM_FOOD
نوبتی هم باشه نوبت غذای ایرانیه .... امروز براتون خورشت محبوب قیمه دارم ، قیمه که چی تاج سر امّا چون بد بختانه من آدم تنبل ...
نوبتی هم باشه نوبت غذای ایرانیه .... امروز براتون خورشت محبوب قیمه دارم ، قیمه که چی تاج سر امّا چون بد بختانه من آدم تنبلی هستم پس همه چی رو آسون میگیرم . اینبار سعی کردم اینقدر ساده باشهههههه که تا مرغش و لپه اش رو هم نیم پز کردم ...... راستی من از گوشت استفاده نکردم چون وقت آنچنانی نداشتم برای پخت گوشت . با مرغ هم مشکلی نداره . فقط نمک رو اول کار اضافه نکنید و لپه رو نیم پز نکنید . فقط مسئله اینه که قیمه خوب لعابدار و مشت باشه . پس اجازه بدید خوب جا بیفته . من ۴ ساعت گذاشتم خوب خوب بپزه ، اصلا عجله نکن که سریع بزنی تو رگ ؛ خخخخخخ ︎_︎ XD تنها می مونه چند تا نکته طلایی : ۱ > در هر غذایی مثل قورمه سبزی، قیمه، دیزی یا .....اصلاً لیمو عمانی رو اول کار اضافه نکنید چون غذا رو بد مزه و مقداری تلخ میکنه ، طبق تایم اضافه کنید . مثلا مدت زمان پخت یه غذایی ۳ ساعته ، حتما ساعت بعد از گذشت ساعت اول * یک سوم زمان * لیمو رو اضافه کنید . ۲ > چون انواع لیمو مختلف هستش و میزان تلخی متفاوته ، پس نمیشه گفت و تشخیص داد پس یا از قبل امتحان کنید اما اگر سرتون کلا رفت و لیمو عمانی تلخ بود ، قبل انداخت تو خورش حتما مقداری داخل آب جوش خیس کنید ، بعد چند سوراخ ایجاد کنید و با کمی نمک و آب جوش مجدد بپزید حدود ۳۰ دقیقه . سپس لیمو رو داخل خورش بریزید و مطمئن باشید که تلخ نخواهد شدددد ! ۳ > کمی قبل از سرو حتما نمک و آبلیمو غذا رو چک کنید ، چون اگر اول بریزید ممکنه آبش تبخیر بشه . ا ۴ > من به جای گوشت ، از مرغ نیم پز استفاده کردم . اگر از گوشت استفاده کردید اصلا لپه رو نیم پز نکنید. حتی میتونید بجای گوشت خورشتی از گوشت قیمه شده ( با ساتور کمی له کنید گوشت رو اما کمتر از گوشت چرخ شده له بشه ) استفاده کنید که به این جور قیمه * قیمه نثار قزوینی * گفته میشه. امید وارم درست کنید و نوش جان کنید . لایک کن این همه تایپ کردم به خدا انگشتام به چوخ اعلاء رفت ، XD آخه لایک بدون فالو به چه دردی میخوره ؟؟!! دمت گررررررررم ...

همه توضیحات ...