چیدن انار محلی در ارتفاعات رامسر و درست کردن رب انار

15,925 بازدید
بیشتر
آشپزی روستایی
آشپزی روستایی
در شمال ایران مرسوم است که هر سال در فصل پاییز مردم به چیدن انار های منحصر به فرد این منطقه میروند، انارهای کوچک و بسیار ترش که ...
در شمال ایران مرسوم است که هر سال در فصل پاییز مردم به چیدن انار های منحصر به فرد این منطقه میروند، انارهای کوچک و بسیار ترش که از آن رُب درست میکنند. این کار بسیار لذت بخش است، رب انار یکی ‌از اصلی ترین چاشنیهای غذاهای گیلانی و مازندرانی است (مناطق شمالی ایران) ما بعد از چیدن این انارها علاوه بر درست کردن رب انار، آب بخشی از انار را میگیریم و در برخی از غذاهای خاصمان استفاده میکنیم. برای اینکه رب انار رنگ تیره تری پیدا کند و غذایی که با آن پخته می شود هم خوشرنگ تر شود از کفگیرهای آهنی که در فیلم نمایش داده شده استفاده می شود که به آن "اَسام" می گویند و قرار دادن آن در رب انار در حال جوش باعث تیره شدن آن میشود.

همه توضیحات ...