طرز تهیه کیک تولد خامه ای زمستانی با تم برف با تزئین فوندانت

289 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کیک_تولد_خامه_ای_زمستانی_با_تم_برف #کیک_تولد_خامه_ای_با_تزئین_فوندانت مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید قنادی ۳/۴ لیوان شکر ن ...
#کیک_تولد_خامه_ای_زمستانی_با_تم_برف #کیک_تولد_خامه_ای_با_تزئین_فوندانت مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید قنادی ۳/۴ لیوان شکر نصف ليوان بیکینگ پودر  ۲/۳ ق چ وانیل ۱/۳ ق چ آب جوش ۳ ق غ روغن  ۳ ق غ قالب قطر ۱۴ سانتی ارتفاع ۹ خمیر فوندانت به میزان لازم(از لوازم قنادی تهیه کنید ) رنگ پودری طلائی +وانیل مایع در صورت دلخواه برای تزئین خامه قنادی نیم کیلو شیر مقداری برای مرطوب کردن کیک موز و گردو به اندازه نیاز در صورت دلخواه  کاتر برف رنگ ژله ای آبی چند قطره نشاسته ذرت مقداری برای اینکه کار کردن با خمیر راحت باشد طرزتهیه: ابتدا زرده وسفیده را جدا میکنیم. سفیده ها را میزنیم تا کمی کف کنه نیمی از شکر را بصورت بارانی اضافه میکنیم وبا دور تند همزن انقدر میزنیم تا سفیده پف کنه واز ظرف برنگرده. میزاریم کنار یا داخل یخچال. بعد داخل ظرف دیگه زرده وباقیمانده شکر و وانیل را اونقدر میزنیم تا کرمی رنگ وکشدار بشه. آب جوش را اضافه میکنیم. وباز هم میزنیم تا شکر باز شود .روغن مایع را اضافه کرده و بهم میزنیم در حدی که مخلوط بشه. همزن راخاموش کرده ادامه کار را با لیسک انجام می‌دهیم .  سفیده ها را با  زرده ،مخلوط میکنیم وبصورت دورانی هم میزنیم خیلی هم نزنید ک پف سفیده بخوابه. بعد در طی سه مرحله آرد وبکینگ پودر را که با هم مخلوط کردیم وسه بار الک کردیم را اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم تا ارد کاملا مخلوط شود وگلوله ای نماند. کف  قالب، کاغذروغنی بزارید.دیواره ها را چرب نکنید. داخل قالب میریزیم ودوتا سه دفعه قالب را به زمین میکوبیم تا هوای مواد خارج بشه. بعد داخل فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردیم میزاریم بپزه به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه. بعداز پخت ،بهتره کیک خنک بشه و بعد برش بزنید تا خرد نشه. کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را زودتر از فریزر بیرون بیارید و وقتی مثل بستنی نرم شد،با دور تند همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره. آموزش فرم دادن خامه قنادی با تمام نکات را  در پست های قبل گذاشتم. کیک را با مقداری شیر ،مرطوب کنید. یه لایه روش،خامه بکشید.به دلخواه موز و گردو ریز خرد شده بریزید.روی لایه دوم ،مقداری خامه بکشید و روی لایه اول بزارید.یه لایه نازک ،خامه کشی کنید تا آستر کشی انجام بشه. سپس دوباره یک لایه ،خامه کشی کنید تا کاور اصلی انجام بشه.

همه توضیحات ...