آموزش سوهان قم فوری و آسان
#سوهان_قم_فوری_و_آسان
مواد لازم:
آرد جوانه گندم ۲ ق غ
آرد سفید قنادی ۱ ق غ
شکر ۳/۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
کره یا روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
گلوکز ۲ ق غ
پودر زعفران نصف ق چ
پودر هل ۱ ق چ
پسته یا هر مغزی که دوست دارید برای تزئین
طرز تهیه:
آرد جوانه گندم و آرد سفید را داخل تابه بریزید و روی حرارت بزارید. با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه.
سپس شکر و گلاب بریزید و بهم بزنید تا شکر حل بشه.
بعد کره بریزید و بهم بزنید تا ذوب بشه و شروع به جوشیدن کنه.
سپس گلوکز را اضافه کنید و بهم بزنید تا آب بشه.
در آخر پودر زعفران و پودر هل بریزید.
عصاره زعفران نریزید.
به مدت نیم ساعت با حرارت کم ،مدام بهم بزنیدتا کاملا سفت بشه.
سپس خیلی سریع از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر،پهن کنید. اگر سرعت العمل نداشته باشید،سوهان سفت میشه.
من از ظرف به قطر ۳۰ سانت استفاده کردم.
ظرف را چرب کنید .
سوهان آماده را تا داغه ،داخل ظرف چرب شده ،بریزید .کف گوشتکوب را چرب کنید و سوهان را فشرده و صاف کنید.
به دلخواه مغزیجات بریزید و با گوشتکوب بکوبید .
با کاتر یا کارد به سایز دلخواه تقسیم کنید.
به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید تا منسجم بشه .
بعد از نیم ساعت سوهان آماده ست.
نکته ها:
۱)اگر سوهان خیلی سفت شد و نمیتونید با گوشتکوب ،در ظرف مورد نظر پهن کنید.سوهان را به تابه انتقال بدید و روی حرارت بزارید تا شل بشه .سپس خیلی سریع داخل ظرف مورد نظر ،بریزید و با گوشتکوب پهن کنید.
۲)برای سرو،بهتره سوهان را به مدت ۱ روز داخل یخچال بزارید .بعد ۱ روز مشاهده میکنید که سوهان نرمی خواهید داشت
نوش جان
همه توضیحات ...