پلو مخلوط به سبک عربی با سینه مرغ و ادویه معطر
پلو مخلوط عربی
برنج با سینه مرغ با ادویه های خوش طعم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
برنج باسماتی ۲ پیمانه
فلفل دلمه ای زرد ۱/۲
فلفل دلمه ای قرمز ۱/۲
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
پودر زیره ۱ ق چ
پاپریکا. ۱ ق چ
زردچوبه ۱/۲ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
نمک به مقدار لازم ( حداقل ۱ ق چ برای مرغ و ۱/۵ ق چ برای پخت برنج )
روغن ۴ ق
ابتدا مرغها را برش زده و در یک ظرف با ادویه ها مزه دار کنید ( زردچوبه ۱/۲ ق چ ، فلفل سياه ۱/۲ ق چ ، نمک ۱/۲ ق چ پودر زیره ۱ ق چ ، پودر تخم گشنیز ۱ ق چ و پاپریکا ۱ ق چ ). سپس ظرف را در جای خنک برای نیم ساعت قرار دهید.
هویج را مکعبی ریز کنید ، پیاز را ریز کنید ، فلفل های زرد ، قرمز و سبز را نصف کرده و نصف آنرا برش های کوچک بزنید ، ۲ پیمانه برنج را شسته و با اب خیس کنید برای ۳۰ دقیقه ، حالا در تابه ۲ قاشق روغن بریزید و مرغها را سرخ کنید ، سپس پیاز را اضافه کرده و به سرخ کردن ادامع دهید و بعد هویج را اضافه کنید و به سرخ کردن ادامه دهید ، برای نرم شدن هویج ها ( در صورتی که از هویج پخته نشده استفاده می کنید نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا هویج ها نرم شوند ، ولی برای هویج پخته نیاز به آب و زمان ۱۵ دقیقه نیست ، سپس فلفل های رنگی را اضافه کنیدو کمی تفت دهید ۱/۲ ق چ پاپریکا اضافه کنید و اگر نمک لازم بود اضافه کنید ، مرغ آماده است بروید برای تهیه برنج ، در یک قابلمه ۲ ق روغن ریخته ۱ عدد چوب دارچین و ۲ عدد برگ بو را در روغن تفت دهید وآب برنج را جدا کرده و آن را هم تفت دهید ، سپس برای دو پیمانه برنج ۳ پیمانه آب اضافه کنید ، در صورت تمایل بجای آب از آب مرغ می توانید استفاده کنید (یا در صورت تمایل از پودر مرغ در برنج استفاده کنید) ، ۱/۵ ق چ نمک به آب برنج اضافه کرده برای حدود ۲۵ دقیقه با شعله متوسط برنج را بپزید و پس از تمام شدن آب برنج با شعله کم و درب قابلمه بسته برای مدت ۲۰ دقیقه پخت را ادامه بدهید، سپس برنج آماده شده را با مرغ و سبزیجات مخلوط کنید ، لذت ببرید.
همه توضیحات ...