کارگاه آموزشی : " نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی"(Danish Mille-feuille)
عنوان دوره: آموزش آشپزی حرفه ای
.
یکی از خمیرهای پایه در نانوائی حرفه ای خمیر های هزارلایه(سافت،کراست و لایه ای) می باشد.
در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها و مواد قادر به تولید حرفه ای این دسته از نان ها خواهید بود.
موارد آموزش کل دوره:
اصول ترکیب مواد اولیه و شیمی مواد در خمیر های کره ای (هزارلایه) و دانمارکی
انتخاب نوع چربی منلسب و لایه گذاری
لمینیت کردن
شیوه انتخاب و کاربرد انواع فیلینگ مناسب
نکات ریز و تکنیکی جهت حصول به نتیجه مناسب
مدرس: گروه اساتید
.
تاریخ شروع کارگاه : شنبه 18دی ماه
در2جلسه کارگاهی (18-20)دی ماه
ساعت کلاس: ساعت 16الی 19
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری و مجازی
نحوه آموزش دوره: Demo/Workshop
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری)
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی
.
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا
.....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
همه توضیحات ...