طرز تهیه کیک شیر داغ نرم و خوشمزه

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای خوبم امروز با دستور پخت کیک شیر داغ در خدمتتونم . ۴ عدد تخم مرغ و ۱۴۰ گرم شکر، وانیل و هل( دلخواه) را حدودا ۷ دقی ...
سلام دوستای خوبم امروز با دستور پخت کیک شیر داغ در خدمتتونم . ۴ عدد تخم مرغ و ۱۴۰ گرم شکر، وانیل و هل( دلخواه) را حدودا ۷ دقیقه با همزن هم میزنیم، شیر و کره را روی حرارت گذاشته در حدی که کره در شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و داخل مایه کیک اضافه میکنیم، ۲۴۰ گرم آرد را با ۱ ق غ بکینگ پودر و کمی نمک الک کرده و داخل مایه کیک به آرامی اضافه میکنیم. موادمون را داخل قالبی که چرب کردیم میریزیم. فر را از یک ربع قبل روشن و گرم کردم، با دمای ۱۷۰ درجه، طبقه وسط، حدود 50 دقیقه قرار دادم باز حتما چک کنید. دوستای خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید طرز تهیه کیک شیر داغ نرم و خوشمزه

همه توضیحات ...