لقمه پیتزایی سوخاری با نان تست ،راحت و خوشمزه /پیتزا با نان تست

آشپزی با فاطمه بانو
آشپزی با فاطمه بانو
303 بار بازدید - 7 ماه پیش - لقمه پیتزایی ️مواد لازم پیاز
لقمه پیتزایی ️مواد لازم پیاز 1 عدد ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری اورگانو نمک ۲۵۰ گرم گوشت چرخ ۱ عدد سوسیس ۱/۳ لیوان آب ۱/۴ فلفل دلمه سبز ۱/۴ فلفل دلمه قرمز ۱۰ عدد قارچ پنیر پیتزا سس کچاب نان تست ️مواد لازم برای غلتاندن آرد سوخاری ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا ️طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده رو به همراه روغن تفت بدید تا سبک بشه حالا زردچوبه ،فلفل سیاه ،پاپریکا را اضافه کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید و بعد فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید تفت که خورد آب را اضافه کنید و بزارید با حرارت متوسط پخته شود حالا قارچ های خرد شده رو اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ که کشیده شود حالا سوسیس خرد شده رو اضافه کرده ،تفت دهید و از روی حرارت بردارید . اطراف نان تست رو برش بزنید و با وردنه صاف کنید حالا کمی سس کچاب ،پنیر پیتزا و مواد از قبل آماده شده بریزید و رول کنید اطراف نان رو با آب مرطوب کنید و بعد با فشار دست به هم بچسبانید حالا تخم مرغ رو به همراه نمک ،فلفل سیاه و پاپریکا کاملا مخلوط کنید سپس رول های آماده شده رو ابتدا داخل تخم نرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید سپس در روغن از دو طرف سرخ کنید‌
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/12 منتشر شده است.
303 بـار بازدید شده
... بیشتر