لقمه پیتزایی سوخاری با نان تست ،راحت و خوشمزه /پیتزا با نان تست
303 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
لقمه پیتزایی
️مواد لازم
پیاز
لقمه پیتزایی
️مواد لازم
پیاز 1 عدد
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چای خوری پاپریکا
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چای خوری اورگانو
نمک
۲۵۰ گرم گوشت چرخ
۱ عدد سوسیس
۱/۳ لیوان آب
۱/۴ فلفل دلمه سبز
۱/۴ فلفل دلمه قرمز
۱۰ عدد قارچ
پنیر پیتزا
سس کچاب
نان تست
️مواد لازم برای غلتاندن
آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
️طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده رو به همراه روغن تفت بدید تا سبک بشه حالا زردچوبه ،فلفل سیاه ،پاپریکا را اضافه کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید و بعد فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید تفت که خورد آب را اضافه کنید و بزارید با حرارت متوسط پخته شود حالا قارچ های خرد شده رو اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ که کشیده شود حالا سوسیس خرد شده رو اضافه کرده ،تفت دهید و از روی حرارت بردارید .
اطراف نان تست رو برش بزنید و با وردنه صاف کنید حالا کمی سس کچاب ،پنیر پیتزا و مواد از قبل آماده شده بریزید و رول کنید اطراف نان رو با آب مرطوب کنید و بعد با فشار دست به هم بچسبانید حالا تخم مرغ رو به همراه نمک ،فلفل سیاه و پاپریکا کاملا مخلوط کنید سپس رول های آماده شده رو ابتدا داخل تخم نرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید سپس در روغن از دو طرف سرخ کنید
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/12 منتشر شده
است.
303
بـار بازدید شده