آموزش پخت کیک مرمری در مایکروفر و سولاردام الجی

48,514 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
امروز با آموزش کیک مرمری خوشگل و موشگل اومدم مواد لازم تخم مرغ ۴عدد بکینگ پودر یک و نیم ق چ وانیل نصف ق چ شکر نصف لیوان(۱۰۰گرم ...
امروز با آموزش کیک مرمری خوشگل و موشگل اومدم مواد لازم تخم مرغ ۴عدد بکینگ پودر یک و نیم ق چ وانیل نصف ق چ شکر نصف لیوان(۱۰۰گرم) آرد قنادی یک و نیم لیوان(۲۵۰گرم) روغن نصف لیوان(۱۰۰میلی لیتر) شیر نصف لیوان (۱۰۰میلی لیتر) پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل نوک ق چ ۲ق غ آرد قنادی روش پخت در سولاردام : کانوکشن پیش گرمایش ۱۵۵ درجه و بعد به همراه سه پایه کوتاه قالب رو میزاریم و با همان دما زمان ۳۰ تا ۴۵دقیقه (تست پخت با سیخ چوبی) روش پخت روی گاز : یک قابلمه بزرگتر از قالب رو روی شعله پخش کن با شعله ملایم میزاریم تا داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و در قابلمه رو با دمکنی میزاریم به مدت یکساعت تا کامل بپزه بعد با سیخ چوبی پخت رو امتحان میکنیم روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۷۰درجه میزاریم یک ربع گرم بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم به مدت یک ساعت زمان لازم داره تا آماده بشه

همه توضیحات ...