آموزش پخت کیک مرمری در مایکروفر و سولاردام الجی
امروز با آموزش کیک مرمری خوشگل و موشگل اومدم
مواد لازم
تخم مرغ ۴عدد
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل نصف ق چ
شکر نصف لیوان(۱۰۰گرم)
آرد قنادی یک و نیم لیوان(۲۵۰گرم)
روغن نصف لیوان(۱۰۰میلی لیتر)
شیر نصف لیوان (۱۰۰میلی لیتر)
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
۲ق غ آرد قنادی
روش پخت در سولاردام : کانوکشن پیش گرمایش ۱۵۵ درجه و بعد به همراه سه پایه کوتاه قالب رو میزاریم و با همان دما زمان ۳۰ تا ۴۵دقیقه (تست پخت با سیخ چوبی)
روش پخت روی گاز : یک قابلمه بزرگتر از قالب رو روی شعله پخش کن با شعله ملایم میزاریم تا داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و در قابلمه رو با دمکنی میزاریم به مدت یکساعت تا کامل بپزه بعد با سیخ چوبی پخت رو امتحان میکنیم
روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۷۰درجه میزاریم یک ربع گرم بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم به مدت یک ساعت زمان لازم داره تا آماده بشه
همه توضیحات ...