آموزش اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی – مرور و حل تست کنکور ارشد
آموزش اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی – مرور و حل تست کنکور ارشد - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/psw3
رشد روزافزون صنایع و تمایل افراد به استفاده از غذاهای آماده در عصر حاضر، منجر شد تا کارخانههای صنایع غذایی گسترش یابد. متخصصان و فعالان این عرصه در تلاش هستند تا با استفاده از بهترین فناوریهای روز دنیا، دستگاهها، فرایندها و فرمولاسیونهای جدید مواد غذایی را طراحی کنند که علاوه بر سلامت، کیفیت بالایی داشته باشد و تمایل و پذیرش مصرفکننده را افزایش دهد.
طراحی دستگاهها و فرایندها و مطالعه خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی مواد غذایی نیازمند دانش ویژهای در خصوصیات پایهای و محاسباتی آنها و شناخت معادلات، زوایا، فرایندها و محیط ایدهآل تولید است. برای موفقیت در این امر، علاوه بر آموزش صحیح، به تسلط بر مباحث نیاز است تا بتوان محاسبات و مفاهیم مربوطه را مورد استفاده قرار داد.
از ملزومات آموزش متخصصین صنایع غذایی، کارشناسان کنترل کیفی، کارشناسان خطوط تولید و فرآوری مواد غذایی و افراد علاقهمند به ادامه تحصیل و شرکت در آزمونهای کارشناسی ارشد، داشتن دانش و تخصص در شناخت اصول بنیادی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات است. با توجه به نکات متنوع پیرامون این موضوع، همراه با گستردگی مسائل عددی و سؤالات دانشجویان، ارائه مجموعه نکات، همراه با مثال و حل نمونه سؤالاتی از آزمونهای سراسری، میتواند به فهم و درک بهتر این مفاهیم کمک کند.
گستردگی سؤالات این مبحث در آزمونها و نیز مقالات منتشرشده در حوزه صنایع غذایی، نشاندهنده اهمیت این درس و بنیادی بودن آن در انجام محاسبات و پژوهشهای آتی است. در این آموزش به بیان نکاتی میپردازیم که میتواند به تسلط بر مطالب آموختهشده و کاربردی ساختن آنها کمک کند.
زمانبندی ویدئو:
0:00:00 درس یکم: دلیل اهمیت مطالعه
0:03:23 درس دوم: واحدهای مهندسی
0:11:19 درس سوم: خواص سیستم
0:16:38 درس چهارم: نکات پایه در اصول مهندسی
0:28:39 درس پنجم: نمونه سوالات تستی نکات پایه
همه توضیحات ...