Persian Sweet Zoolbia | آموزش زولبیا خانگی (سرآشپزنمازی و رهبرنیا)

2,614 بازدید
بیشتر
GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
Persian Sweet Zoolbia | Zulbia | Zalabia | Jalebi | Jilapi | آموزش زولبیا خانگی (سرآشپزنمازی و رهبرنیا) A Traditional Persian ...
Persian Sweet Zoolbia | Zulbia | Zalabia | Jalebi | Jilapi | آموزش زولبیا خانگی (سرآشپزنمازی و رهبرنیا) A Traditional Persian Sweet Recipe The Crispy Persian Dessert Shirini Zoolbia آموزش شیرینی زولبیا زولبیا آقای رهبرنیا زولبیا آقای نمازی زولبیا رژیمی Subscribe To Ashpazi890m Channel on YouTube: https://www.youtube.com/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Subscribe To Ashpazi890m Channel on Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ Persian Sweet Zoolbia | Zulbia | Zalabia | Jalebi | Jilapi | تهیه زولبیا خانگی (سرآشپزنمازی و رهبرنیا) «زولبیا » در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» می باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می کشیده اند ساخته می شده. این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می شود. مواد لازم برای ۱۲ نفر: نشاسته 100 گرم آرد 2 قاشق چایخوری ماست 1/2 لیوان کره 1 قاشق چایخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چايخوری عرق هل مقداری برای شربت زولبیا: شكر 2 لیوان آب 1 لیوان گلاب 1/4 لیوان زعفران دم کرده 4 قاشق چایخوری آبليمو کمی طرز تهیه زولبیا مرحله اول: نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و ماست را 5 دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود . مرحله دوم: آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین، گلاب و هل را اضافه کنید (غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد. اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق گلاب اضافه کنید). در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود. روی کاسه سلفون بکشید و آن را 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مرحله سوم شربت زولبیا: آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10-15 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید. مرحله چهارم: داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید. مرحله پنجم: پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند . نکات تهیه زولبیا: میتوانید به جای قیف مایه را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید. جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به این شیرینی میدهد. اگر زولبیای شما نرم شده و ترد نیست ممکن است به خاطر قوام نیامدن شربت باشد. شکرک زدن زولبیا به دلیل غلظت بیش از حد شربت است. زولبیا موقع سرخ شدن باید حتما در روغن شناور شود. نوش جان - Bon Appetit #زولبیا #Zoolbia #PersianSweet

همه توضیحات ...