حریره سیر - پوره سیر - Garlic puree
حریره سیر
پوره سیر
سیر در روغن
مواد لازم:
سیر 1 کیلو
روغن مایع یا زیتون یا کنجد چند قاشق
نمک 1 ق چ
شیشه استریل
طرز تهیه :
سیرها را حبه کنید و پوست بگیرید.
حتما هنگام پوست کندن حجم زیادی از سیر دستکش دست کنید زیرا به شدت به پوست آسیب میزند و انگشتان دچار سوزش میشود.
حبه ها را بشویید و آبکش کنید.
سپس روی حوله آشپزخانه بریزید تا خوب رطوبت آنها گرفته شود و خشک شوند.
اگر خیسی و رطوبتی داشته باشند باعث کپک زدن میشود.
میتوانید بعد از خشک کردن روی حوله، آنها را در کیسه پارچه ای مثل کیسه برنج بریزید و درب کیسه را ببندید و اجازه دهید چند ساعت یا شب تا صبح در محیط بمانند تا رطوبت آنها کاملا گرفته شود.
سپس سیر را با هر وسیله و ابزاری که دارید و به هر سایزی که تمایل دارید رنده یا پوره کنید.
اگر تمایل دارید سیر کاملا له شده و پوره باشد، میتوانید از آسیاب یا چرخ گوشت استفاده کنید. برای حالت رنده ای از انواع رنده یا غذاساز استفاده کنید.
من تمایل نداشتم سیرها بیش از حد له شوند و میخواستم حالت رنده شده داشته باشند به همین دلیل از رنده سایز ریز دستگاه سالاد ساز استفاده کردم و در عرض چند دقیقه همه سیرها یکدست رنده شدند.
یک قاشق چایخوری نمک و چند قاشق روغن به سیرها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. میتوانید روغن و نمک را در حین پوره یا رنده کردن اضافه کنید.
مواد را در شیشه استریل بریزید و خوب با قاشق فشار دهید که هوایی نباشد و کاملا یکدست شیشه پر شود.
بعد از پر شدن شیشه، باقیمانده فضای شیشه را با روغن پر کنید که روغن مانع از ورود هوا به شیشه و کپک زدن سیر شود.
میتوانید سیر را در چندین شیشه کوچک بریزید و به ترتیب استفاده کنید که بقیه شیشه ها بدون باز شدن درب تا زمان مصرف در یخچال بمانند.
هر بار موقع استفاده از قاشق تمیز و خشک و ترجیحا قاشق چوبی استفاده کنید و درب شیشه را محکم ببندید و اگر روغن روی شیشه کم شده بود میتوانید مجدد مقداری روغن بریزید که هوا به درون شیشه نفوذ نکند.
در صورت تمایل میتوانید مقداری فلفل قرمز و سیاه نیز با سیر ترکیب کنید. اگر سیر را برای ماکارونی، لازانیا و پاستا و.... این مدل غذاها آماده کردید میتوانید درون شیشه یک شاخه رزماری نیز قرار دهید تا عطر خوبی به سیر بدهد.
️ کپی و انتشار با ذکر منبع و درج تگ مجاز است.
اگر آموزش مفید بود صلواتی بفرستید.
همه توضیحات ...