آموزش پخت کیک شکلاتی خوشمزه، مرطوب و نرم با کمک نایلون حبابی!
در این ویدیو به شما می گوییم و به شما نشان می دهیم که چگونه یک کیک شکلاتی خوشمزه، مرطوب و نرم بپزید! اما آسان نخواهد بود! در نهایت از نایلون حبابی در تهیه استفاده می شود! اما ما مطمئن هستیم که کاملاً همه می توانند دستور پخت این دسر خوشمزه را کپی کنند، زیرا ما همه چیز را به وضوح نشان داده ایم! تمام خانواده و همه دوستان شما قطعا با این کیک شکلاتی خوشحال خواهند شد! پس این ویدیو را از ابتدا تا انتها ببینید و تکرار کنید!
280 گرم بیسکویت
شیر
100 گرم نوتلا
700 گرم پنیر خامه ای
100 گرم پودر قند
خامه 150 میلی لیتر
100 گرم شکلات
موز 3-4 عدد
خامه 150 میلی لیتر
150 گرم شکلات
========================
هزاران دستور پخت غذا، شیرینی، کیک، دسر و... همه و همه در سایت "بیاتوزندگی":
https://bia2zendegi.ir
اگه اهل آشپزی و امتحان غذاهای مختلف هستی حتما به سایتمون یه سری بزن!
همه توضیحات ...