دستور پخت مرغ و کلم
www.arminsport.ir
فیله مرغ 450 گرم (1 پوند)
فیله گوشت خوک 450 گرم (1 پوند)
شکم خوک 250 گرم (0.5 پوند)
3 عدد پیاز
فلفل
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری گشنیز
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کلم
روغن سبزیجات
ریحان خشک
فلفل شیرین
برای چاشنی:
3 عدد سیب زمینی
1 هویج
کدو سبز 1 عدد
نصف فلفل
تره فرنگی
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر دانه بندی شده
رزماری
فلفل شیرین
نمک
همه توضیحات ...