طرز تهیه دسر موزی با مغز کارامل
وقتشه که روزای گرم تابستونو با یه دسر جذاب و خوشمزه، خنک کنید
امروز میخوایم با ترکیب بینظیر پودر ژله موزی و کرم کارامل فرمند یه دسر راحت درست کنیم.
.
بریم با هم طرز تهیه ژله موز با مغز کرم کارامل رو یاد بگیریم
️مواد لازم:
پودر کرم کارامل فرمند: 1 بسته
پودر ژله موز فرمند : 1 بسته
شیر: 400 میلی لیتر
خامه: 2 قاشق سوپخوری
آبجوش: 200 میلیلیتر
آب سرد: 200 میلیلیتر
#کیک اسفنجی: به میزان لازم
خامه و پرتقال کاراملی شده: برای تزئین
️طرز تهیه:
پودر کرم کارامل فرمند رو در 400 میلیلیتر شیر (روی حرارت) حل کنید تا به جوش بیاد.
2 قاشق سوپخوری خامه اضافه کنید و حسابی هم بزنید. مواد رو داخل قالب بریزید و یک ساعت در یخچال بذارید.
پودر ژله موز فرمند رو با 200 میلیلیتر آب جوش مخلوط کنید، وقتی که مایع شفاف شد 200 میلیلیتر آب سرد بهش اضافه کنید. مواد رو نصفه داخل قالب بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار بدید.
مواد کاراملی رو از قالب در بیارید و داخل قالب مواد ژله موزی قرار بدید و بقیه محلول ژله موز رو بهش اضافه کنید.
کیک اسفنجی رو به دلخواه و متناسب با قالبتون برش بدید.
میتونید از سسی که داخل پاکت کرم کارامل هست برای تزئین کیک اسفنجی استفاده کنید
در نهایت دسر رو از قالب جدا کنید و روی کیک اسفنجی قرار بدید و با خامه و پرتقال کاراملی شده تزئین و نوش جان کنید
همه توضیحات ...