گوشفیل
ماه رمضان هم از راه رسيد و همه آفريدههاي خدا را به ضيافت عشق و عشقبازي با معبود دعوت كرد.
سفرهاي كه به وسعت بخشندگي خداست پهن شده.
تصمیم گرفتیم در ماه رمضان هرروز برای شما تعدادی غذا یا دسر مناسب برای افطاری و سحری قرار بدیم
طرز تهیه گوشفیل مخصوص #افطاری
مواد لازم
آرد سفید: دو پیمانه
آب:یک پیمانه
گلاب:یک قاشق غذاخوری
هل:چهار عددد
آب لیمو:یک قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ :دو عدد
شیر :نصف لیوان
روغن مایع : به میزان لازم
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
ابتدا شکر و آب را مخلوط میکنیم روی حرارت قرار داده تاشکر کاملا در آب حل شود برای اینکه شربت بار شکرک نزند یک قاشق آبلیمو به مواد اضافه میکنیم سپس زعفران، گلاب و چند عدد هل به شربت باز اضافه میکنیم پس از اینکه شربت بار به غلظت رسید از روی شعله برداشته و در محیط قرار میدهیم تا به دمای محیط برسد.
برای تهیه ماده گوشفیل زرده تخم مرغ و شیر را باهم ترکیب کرده یک قاشق روغن مایع، نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و کمی از آرد را به این مواد اضافه میکنیم، باید آرد آهسته به مواد اضافه شود تا به خمیر منسجم و لطیفی برسیم.
خمیر را برای یک تا دو ساعت کنار گذاشته تا استراحت کند. پس از آن خمیر را با وردنه باز کرده و با چاقو یا قالب کات میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. پس از آن گوشفیلها را در شربت بار غوطه ور کرده و پس از ۴ دقیقه داخل یک سبد قرار میدهیم تا شهد اضافه از گوشفیلها خارج شود.
مراقب همدیگر باشیم
همه توضیحات ...