خورشت فسنجان خانم گل آور
خورشت فسنجان با رب شاتوت
خانم گل آور
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
فسنجان غذای خورشتی ایرانی است که ماده اصلی آن مغز گردو است. در طبخ این غذا (خورشت) از گوشت و رب انار هم استفاده می شود.
به دلیل گرم بودن طبع گردو استفاده از رب شاتوت این خورشت را نسبتا خنک میکند.
این خوراک از قدیمیترین غذاهای ایرانی محسوب می شود و در دوران ساسانیان، به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز پخته می شده است. نام فسنجان عربی شده نام باستانی اسپندگان است.
سنجان غذای سنتی ایرانی است و در اکثر مناطق ایران درس
همه توضیحات ...