آموزش خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین خورش هایی است که هر کسی یک بار امتحان کند این خورش را جزو برنامه ثابت غذایی در هفته خود تبدیل میکند. در این ویدئو با ساناز مینایی همراه هستیم تا آموزش یکی از خوشمزه ترین خورش های اصیل ایرانی را ببینیم. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت
مواد لازم:
آلو بخارا : 100 گرم
مغز ران گوسفند : 250 گرم
برگ اسفناج (پاک و درشت خردشده) :370 گرم
تره (پاک و خردشده) : 80 گرم
سیر (کوبیده شده): 2 حبه
کره : به مقدار لازم
آرد گندم (الک شده) : 1/2 قاشق چايخوري (2 گرم)
پياز داغ : 20 گرم
استاک گوساله : 1 ليتر
زردچوبه: 1/2 قاشق چايخوري
چوب دارچين : 1 تکه
زعفران (ساييده و حلشده در آب) : 1 قاشق سوپخوری
شکر (نرم و دانه ريز) :20 گرم
آب ليموترش تازه : 30 ميلي ليتر
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده) : به مقدار لازم
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن) : به مقدار لازم
همه توضیحات ...