طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه برای پخت یک پیتزای با کیفیت همانند رستوران

چاپ و بسته بندی ایرانیان پک
چاپ و بسته بندی ایرانیان پک
طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود | طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر | طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی | طرز تهیه خمیر پیتزا نازک | طرز تهیه ...
طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود | طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر | طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی | طرز تهیه خمیر پیتزا نازک | طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۸ نفر | طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای | طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای | طرز تهیه خمیر پیتزا با آرد جو دستور تهیه شماره 2 (مرتبط با ویدیو) : مواد لازم برای دو عدد پیتزا : آرد گندم 450 گرم نمک دو قاشق چای خوری آب 300 میلی لیتر شکر 1 قاشق چای خوری مخمر خشک فعال 1 قاشق چای خوری ( در حدود 5 گرم) روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری روش تهیه : آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس وسط کاسه را گود کنید . شکر و مخمر را در آب گرم حل کنید. بعد بگذارید در حدود 5 الی 10 دقیقه بماند تا ته نشین نشود. آن را در وسط کاسه بریزید و روغن زیتون را به آن اصافه کنید. سپس همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. خمیر را روی سطحی که روی آن را آرد پاشی کردید منتقل کنید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. خمیر را فرم دهید و گرد کنید. کف یک کاسه را با چند قطره روغن چرب کنید و سپس خمیر را در آن قرار داده و مقداری مالش دهید. روی آن را با پارچه یا حوله بپوشانید به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر به عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. سپس هر یک از خمیرها را فرم دهید و گرد کنید و با کمی روغن زیتون روی آن را چرب کنید . مجددا روی آن را با حوله یا پارچه بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید. ودر نهایت خمیر پیتزای شما آماده است. آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی در لینک زیر: https://b2n.ir/pizza-resturan

همه توضیحات ...