طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه برای پخت یک پیتزای با کیفیت همانند رستوران
طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود | طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر | طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی | طرز تهیه خمیر پیتزا نازک | طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۸ نفر | طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای | طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای | طرز تهیه خمیر پیتزا با آرد جو
دستور تهیه شماره 2 (مرتبط با ویدیو) :
مواد لازم برای دو عدد پیتزا :
آرد گندم 450 گرم
نمک دو قاشق چای خوری
آب 300 میلی لیتر
شکر 1 قاشق چای خوری
مخمر خشک فعال 1 قاشق چای خوری ( در حدود 5 گرم)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس وسط کاسه را گود کنید .
شکر و مخمر را در آب گرم حل کنید. بعد بگذارید در حدود 5 الی 10 دقیقه بماند تا ته نشین نشود.
آن را در وسط کاسه بریزید و روغن زیتون را به آن اصافه کنید. سپس همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود.
خمیر را روی سطحی که روی آن را آرد پاشی کردید منتقل کنید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
خمیر را فرم دهید و گرد کنید. کف یک کاسه را با چند قطره روغن چرب کنید و سپس خمیر را در آن قرار داده و مقداری مالش دهید.
روی آن را با پارچه یا حوله بپوشانید به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر به عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. سپس هر یک از خمیرها را فرم دهید و گرد کنید و با کمی روغن زیتون روی آن را چرب کنید . مجددا روی آن را با حوله یا پارچه بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید. ودر نهایت خمیر پیتزای شما آماده است.
آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی در لینک زیر:
https://b2n.ir/pizza-resturan
همه توضیحات ...