پانا کوتای هندوانه یک دسر شیک برای شب یلدا

14,367 بازدید
بیشتر
آموزش آشپزی نارگل - Ashpazi ba Nargol
آموزش آشپزی نارگل - Ashpazi ba Nargol
مواد لازم: شیر/ شکر/ خامه/ پودر ژلاتین/ وانیل/ کشمش یا شکلات/ رنگ خوراکی سبز و قرمز دسر پاناکوتای هندوانه ای را می توانید به ص ...
مواد لازم: شیر/ شکر/ خامه/ پودر ژلاتین/ وانیل/ کشمش یا شکلات/ رنگ خوراکی سبز و قرمز دسر پاناکوتای هندوانه ای را می توانید به صورت تک نفره در جام یا پیاله های کوچک درست کنید، می توانید در قالب هایی به فرم دلخواه هم تهیه کرده و پس از برگرداندن تزیین و سرو نمایید. این دسر برای پذیرایی در انواع مراسمات گزینه مناسبی است. یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است. موزیک: هنرمند امیر چهارم - راز یلدا Music: Artist Amir Cheharom - 'Raze Yalda'

همه توضیحات ...