آموزش بیفتک با سس قارچ رستورانی با طعم متفاوت
#بیفتک_با_سس_قارچ
مواد لازم:
راسته گوساله نیم کیلو (۲تکه ۲۵۰ گرمی)
سرکه نصف استکان
نمک،فلفل به میزان لازم
روغن زیتون ۴ ق غ
برای سس قارچ:
کره ۲۵ گرم
قارچ ۸عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر سیر به میزان لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر گودا ۳ ورق
طرز تهیه:
گوشت را با بیفتک کوب ،بکوبید.اما خیلی نازک نشه.فرق استیک با بیفتک اینه که استیک قطرش بیشتره ولی بیفتک را با بیفتک کوب ،میکوبند و ضخامتش کمتره.به گوشت،سرکه بزنید و کمی ماساژ بدید.سرکه ،گوشت را نرم میکنه.سپس نمک،فلفل و روغن زیتون اضافه کنید و خوب ماساژ بدید.به مدت ۳ ساعت استراحت بدید تا مزه دار بشه.تابه گریل را روی حرارت قرار دهید.روغن نریزید.گوشت را داخل تابه بزارید.هر طرف را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه،گریل کنید.کل زمان پخت،ده دقیقه ست.حرارت را کم نکنید.چون گوشت ،آب میندازه و خشک میشه.
برای سس قارچ:
داخل تابه ،کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه.قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید.خامه بریزید و بهم بزنید تا خامه به همراه مواد بجوشه.در آخر،پنیر گودا بریزید.وقتی پنیر ذوب شد،سس قارچ آماده ست.
نوش جان
همه توضیحات ...