طرز تهیه پلو افغانی خوشمزه با فیله مرغ (همراه با دستور پخت)

9,801 بازدید
بیشتر
سر آشپز
سر آشپز
مواد لازم برای تهیه پلو فغانی ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا یک سینه مرغ ۳ پیمانه برنج ۴ عدد هویج ۱ عدد پیاز داغ ۴ ق غ زعفرون دم کرده اخ ...
مواد لازم برای تهیه پلو فغانی ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا یک سینه مرغ ۳ پیمانه برنج ۴ عدد هویج ۱ عدد پیاز داغ ۴ ق غ زعفرون دم کرده اختیاری نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم روغن به مقدار لازم مرحله اول برای پخت پلو افغانی خوشمزه برنج را در آب نمک قرار میدهیم سپس گوشت را همراه با پیاز و ادویه و مقداری آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و صبر می کنیم تا گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخته شد آن را ریش ریش کرده یا به قطعات کوچک خرد می‌کنیم مرحله دوم در مرحله بعد یک عدد پیاز را رنده کرده سپس ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و با مقدار کمی روغن پیاز ها را تفت می دهیم . هویج را هم به صورت خلال های بایک بری زده و پس از اینکه پیاز داغ ها سبک شیشه شد آنها را درون ماهی تابه ریخته و با هم تفت میدهیم تا به صورت نیم پز آماده شود . مرحله سوم حالا آبی را که با آن گوشت را پخته بودیم درون قابلمه ریخته و برنج ها را شسته و درون قابلمه ریخته و ادویه را اضافه میکنیم ، اگر احساس کردید آب برنج کم است می‌توانید مقداری آب اضافه کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا بجوشد مرحله چهارم هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنی و اجازه می دهیم تا برای مدت زمان ۴۵ دقیقه قابلمه روی گاز با حرارت کم بماند . تا برنج آماده شود مقداری پیاز داغ آماده کرده سپس برنج را همراه با پیاز داغ و زرشک و گوشت ریش ریش شده درون سینی آماده برای سرو می کنیم ممنون از همراهی شما سر آشپز

همه توضیحات ...