آموزش پخت شیرینی مشهدی مربایی(آلمانی)با سولاردام الجی یا فر

1,726 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
آموزش امروزمون شیرینی مشهدی یا آلمانی با مرباییه مواد لازم پودر قند دو سوم لیوان(۶۰گرم) روغن جامد دو سوم لیوان (۶۰گرم) آردقنا ...
آموزش امروزمون شیرینی مشهدی یا آلمانی با مرباییه مواد لازم پودر قند دو سوم لیوان(۶۰گرم) روغن جامد دو سوم لیوان (۶۰گرم) آردقنادی دو لیوان(۲۵۰گرم) پودر هل یک ق چ بکینگ پودر یک ق چ تخم مرغ یک عدد عسل یک ق غ ️پودر قند و روغن جامد رو با همزن میزنیم تا کاملا پوک و سبک بشه ️بعد تخم مرغ و پودر هل و عسل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم ️بکینگ پودر رو اضافه کرده ️و در آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و بعد از یکساعت استراحت در یخچال کاتر بزنید ارد رو کم کم بریزید و هر جا حس کردین خمیر چسبنده نیست بیشتر اضافه نکنید خمیر رو با وردنه به ضخامت ۲-۳میل باز کنید اگر به وردنه یا کاتر چسبید میتونید روی خمیر نایلون بزارید و وردنه بزنید برای عید میتونید از الان شیرینی رو درست کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید و ۲۴ ساعت قبل سرو مربا بزنید و تزیین کنید که تازه بمونه بعد از اضافه کردن مربا حتما چند ساعت اجازه بدین تا کاملا طعم مربا رو به خودش بگیره روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۰ درجه پیش گرمایش کنید و بعد با ۱۵۰ درجه به مدت ۱۴-۱۵دقیقه زمان پخت بدین (به همراه سه پایه کوتاه) روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۵۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم و ۱۵دقیقه زمان پخت میدیم

همه توضیحات ...