آموزش کوفته تبریزی بدون وارفتگی و بدون تخم مرغ

875 بازدید
بیشتر
آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
ممنون میشم لایک و کامنت بذارید و کانالم رو دنبال کنید. #کوفته تبریزی مواد لازم مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی 1 کیلوگرم 2 لیوان دس ...
ممنون میشم لایک و کامنت بذارید و کانالم رو دنبال کنید. #کوفته تبریزی مواد لازم مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی 1 کیلوگرم 2 لیوان دسته دار فرانسه لپه خام 1 لیوان برنج که با زردچوبه نیم پزشده 2 عدد پیاز متوسط یا 1عدد بزرگ سبزی تره و مرزه 300 گرم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: اول لپه رو میپزیم نباید لپه له بشه و برنج رو هم با کمی زرد چوبه و یه لیوان آب مثل کته نیم پز میکنیم بعد گوشت چرخکرده و لپه رو با دستگاه 321 یا چرخ گوشت میکس میکنیم بعد برنج و سبزی که من از تره تازه و مرزه خشک استفاده کردم و نمک و فلفل و زردچوبه رو با موادمون مخلوط میکنیم از مواد به اندازه پرتقال متوسط بر میداریم توی دستمون کمی پهن میکنیم داخل کوفته ها، پیاز سرخ شده زرشک وگردو و آلو میذاریم و کوفته‌ها رو میبندیم نباید درزی روی کوفته ها بمونه وگرنه موقع پخت بد شکل میشه و وا میره بعد توی مقداری روغن کوفته هارو کمی سرخ میکنیم و برای سس، یک و نیم قاشق رب گوجه و کمی پیاز سرخ شده رو تفت میدیم و بهش آب اضافه میکنیم و یه دونه فلفل سبز تند وقتی به جوش اومد شعله رو کم میکنیم و زعفران رو اضافه کرده بعد کوفته ها رو میندازیم و درب ظرف رو نیمه باز میذاریم حدود 45دقیقه بپزه و خاموش میکنیم اگه دوست داشتین تلیت میکنین وگرنه در قابلمه رو بر دارین و شعله رو زیاد کنید تا آبشو بکشه ولی ما تلیت میکنیم بسیار خوشمزه میشه.با سبزی خوردن و پیاز و سیر ترشی و ترشی عالی میشه. نکته: اگه احساس کردید مواد گوشتی چسبندگی کافی نداره،کمی سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید،مرغ باعث انسجام مواد میشه و نمیذاره کوفته‌ها وا برن و هیچ تاثیری در طعم و مزه کوفته نداره ما تبریزیا به کوفته ، تخم مرغ وآرد نخودچی نمی زنیم. امیدوارم به روش من درست کنید و خوشتون بیاد.

همه توضیحات ...