طرز تهیه مقلوبه پلو، غذای ساده و لذیذ عربی

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
من که فکر نمیکنم کسی باشه که آموزش مقلوبه پلو رو تا آخر ببینه و هوس نکنه خیلی زود تدارکات لازم واسه تهیه ی این غذای جذاب رو ببین ...
من که فکر نمیکنم کسی باشه که آموزش مقلوبه پلو رو تا آخر ببینه و هوس نکنه خیلی زود تدارکات لازم واسه تهیه ی این غذای جذاب رو ببینه مقلوبه پلو یه غذای پر طرفدار توی کشورهای عربی مثل فلسطین، لبنان و عراقه و البته اسمش توی ترکیه هم زیاد شنیده میشه. مواد لازمش برای چهار الی پنج نفر هم اینهاست: گوشت چهارصد گرم پیاز درشت یک عدد بادمجان سه عدد خلال بادام ۱۵۰ گرم برنج چهار پیمانه نمک و فلفل و‌ زردچوبه و زعفران و دارچین و هل و پاپریکا. اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم و طلایی که شد گوشت رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم و تفتشون میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه، بعد یه لیوان آب جوش میریزیم روش و میذاریم دو ساعت بپزه، فقط یه ربع آخر پخت گوشت بهش نمک و زعفرون هم اضافه میکنیم و گوشت پخته شده رو میذاریم کنار. بادمجون ها رو هم پوست میکنیم و حدود یک ساعت توی نمک میخوابونیم تا تلخی‌شون گرفته بشه، بعد میشوریمشون و حلقه حلقه شون میکنیم و سرخشون میکنیم و کنار میذاریمشون. برنج رو هم آبکش میکنیم و حالا کف ظرف اصلی مون رو کمی چرب میکنیم خلال بادام میچینیم کف اش، گوشت رو از آب باقی‌مانده ش جدا میکنیم و میچینیمش روی بادوم، بادمجون ها رو هم میچینیم روی گوشت و در آخر برنج آبکش شده رو میریزیم روی موادمون و روش رو صاف میکنیم، البته جوری که بادمجونا له نشن و میذاریمش توی فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرمش کردیم تا یه ربع بمونه و به بخار بشینه. بعد یه استکان از آب گوشت رو داغ میکنیم و میدیم روی برنج بخار کرده و دوباره میذاریمش داخل فر تا ۴۵ دقیقه دم بکشه و مقلوبه پلوی خوشمزه ی ما آماده ی خوردن بشه خیلی جذابه نه؟ خیلی دلتون خواست؟

همه توضیحات ...