طرز تهیه حلوا با تمام نکات
سلام دوستای خوبم با آموزش حلوای سه آرد مجلسی در خدمتتونم.
میتونید این حلوای خوشمزه رو برای مجالستون در ماه محرم درست کنید و از طعمش شگفت زده بشید.
مواد لازم برای شربت حلوا:
آب یک و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب یک سوم پیمانه
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای حلوا:
آرد نصف پیمانه(میتونید از هر نوع آردی استفاده کنید)
آرد برنج نصف پیمانه
آرد نخود نصف پیمانه
روغن دو سوم پیمانه(میزان روغن ممکنه کم و یا زیاد بشه)
کره ۲۵ گرم قابل حذفه
نکات مهم:
موقع اندازه کردن مواد سعی کنید میزان شکر را کمتر بگیرید. میزان شیرینی این حلوا کمی زیاد است. به خصوص افرادی که از غذاهای شیرین اجتناب میکنند.
روغن را حتما و حتما به تدریج به آرد اضافه کنید. آردها از سه جنس متفاوت هستند و سرعت جذب روغن توسط آنها با هم فرق دارند.
از آرد ذرت برای درست کردن این حلوا استفاده نکنید. آرد ذرت باعث از هم پاشیدن حلوا شده و بافت منسجمی را ایجاد نمیکند.
زعفران و گلاب نقش مهمی در ایجاد عطر و بوی خوب در حلوا دارند بنابراین سعی کنید زعفران شما به میزان کافی و گلاب هم از نوع مرغوب باشد.
به دلیل استفاده از آرد نخودچی این حلوا کمی رنگ تیره دارد بنابراین صرف استفاده از زعفران رنگ آن زرد نخواهد شد. اگر میخواهید مقداری حلوای زرد داشته باشید میتوانید کمی حلوای ساده با آرد سفید و زعفران زیاد درست کنید.
برای قالب زدن حلوا با قالب بیسکویت و یا شکوفه زدن آن با قیف اجازه دهید که حلوا کمی سرد شود، سپس اقدام به تزئین و سرو کنید.
همه توضیحات ...