طرز تهیه مربای به خوش رنگ و مجلسی
#مربا_به
مواد لازم:
به ۱کیلو
شکر ۱ کیلو
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری(به دلخواه)
زعفران ۲ قاشق غذاخوری(به دلخواه )
پودر هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا به ها رو به هر صورتی که تمایل دارید با پوست، خرد کنید.
داخل قابلمه بریزید.روی حرارت بزارید.آب در حدی بریزید که روی به ها رو بپوشاند.نیم ساعت زمان میدهیم تا بپزد.
بعد از نیم ساعت،شکر رو اضافه کرده.دم کنی بزارید و شعله رو کم کنید.چهار ساعت زمان بدید تا مربا بپزد و خوشرنگ شود.
بعد از ۴ ساعت ،به دلخواه گلاب،زعفران و پودر هل بریزید.
آبلیمو بزنید و یه ربع دیگه زمان بدید تا مربا آماده بشه
این نکته نیز مهم است که شهد مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود پس نباید خیلی مربا را غلیظ از روی حرارت برداریم.
حالا باید مطمئن شویم که مربا به قوام مناسب رسیده است.
برای این منظور یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شهد بدون اینکه متلاشی شود به ته لیوان برسد یعنی مربای ما به قوام مناسب رسیده است، ولی در صورتی که متلاشی شود مربا نیاز به جوشیدن دارد.
در صورتی که شهد مربا متلاشی شد یعنی هنوز باید بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر مربا را روی حرارت قرار دهیم تا به غلظت مناسب برسد.
و در صورتی که شربتش بیش از حد غلیظ شده بود، کمی آب جوش به آن اضافه کنیم و مجددا درب قابلمه را می گذاریم تا به رنگ دلخواه برسیم.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...