تجهیزات آشپزخانه صنعتی: تجهیزات پخت
1– تجهیزات پخت و پز
یکی از اصلیترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی، فر صنعتی است. فرهای صنعتی توانایی پخت و پز در دمای بالا را دارند و برای تهیه نان، شیرینی و غذاهایی که نیازمند حرارت بالا هستند، استفاده میشوند. همچنین، فرهای صنعتی معمولاً دارای کارایی بالا و ظرفیت بزرگی هستند که به رستورانها و هتلها کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن، بیشترین تعداد غذا را تهیه کنند.
اجاق گاز صنعتی بخش از تجهیزات پخت و پز مواد غذایی در دمای بالا و تهیه غذاهایی مانند مرغ، گوشت، سبزیجات و حتی خورشتهایی با دمای پایین مورد استفاده قرار میگیرد. انواعی از اجاق گاز صنعتی به دلیل نیاز به حرارت کمتر، برای حفظ مواد مغذی غذا بسیار مناسب است.
علاوه بر این، گریل صنعتی نیز بخشی دیگری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. این تجهیزات باید دارای قابلیت تنظیم دمای مختلف باشند تا بتوانند برای تهیه انواع مختلف غذاها از آنها استفاده کرد. همچنین، گریل صنعتی باید به راحتی قابل تمیز شدن باشند تا به دلیل مواد آلوده، بهداشت آشپزخانه را به خطر نیندازند.
محصولاتی مانند کباب پز صنعتی و نیمه صنعتی نیز برای کبابیها و رستورانهای صنعتی بسیار ضروری و کاربردی خواهد بود. از این وسایل برای درست کردن انواع کباب کوبیده، برگ، جوجه و دیگر انواع کباب استفاده میشود. این تجهیزات به انواع گازی، تابشی و ریلی برای رستورانهای بزرگ تقسیم میشوند.
علاوه بر موارد فوق در لیست انواع رستورانها و تجهیزات آشپزخانه که برای آنها خریداری میشوند باید تجهیزات زیر نیز برحسب نیاز قرار گیرند:
پاستاپز صنعتی
سرخ کن
فر دیزی پز
فر کامبی و کانوکشن
گرمخانه غذا
تابه گردان
دیگ جلوپز
دیگ خورشت پز
فر دم کن برای پخت مرغ و ته چین
پلوپز دو ردیفه، سه ردیفه و چهار ردیفه
https://novingarairik.com/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c/
همه توضیحات ...