طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز با تمام نکات

1,578 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای خوبم، با آموزش شیرینی خشک خوشمزه مخصوص عید نوروز در خدمتتونم. مواد لازم برای حدود ۲۰ عدد شیرینی: کره یا مارگارین ۱۰۰ ...
سلام دوستای خوبم، با آموزش شیرینی خشک خوشمزه مخصوص عید نوروز در خدمتتونم. مواد لازم برای حدود ۲۰ عدد شیرینی: کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم ( حدود یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۱۸۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکلات و پودر نارگیل و پودر پسته به میزان لازم برای تزئینش در ابتدا بگم که معیار گرم معیار درستی برای پخت شیرینی پزی هست و معیار لیوان تقریبی هست ، برای داشتن شیرینی با کیفیت با گرم پیش برید. مواد به دمای محیط برسه. بسته به اندازه ای که درست میکنید تعداد متغیره ، برای من ۲۰ عدد شیرینی به وزن حدود ۴۰۰ گرم شد . بهتره روغن جامد رو جایگزین کره نکنید در صورت جایگزینی حدود ۸۰ گرم روغن جامد استفاده کنید . بدون فر ، در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه پخت.

همه توضیحات ...