طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز با تمام نکات
سلام دوستای خوبم، با آموزش شیرینی خشک خوشمزه مخصوص عید نوروز در خدمتتونم.
مواد لازم برای حدود ۲۰ عدد شیرینی:
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم ( حدود یک سوم لیوان)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۱۸۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات و پودر نارگیل و پودر پسته به میزان لازم برای تزئینش
در ابتدا بگم که معیار گرم معیار درستی برای پخت شیرینی پزی هست و معیار لیوان تقریبی هست ، برای داشتن شیرینی با کیفیت با گرم پیش برید.
مواد به دمای محیط برسه.
بسته به اندازه ای که درست میکنید تعداد متغیره ، برای من ۲۰ عدد شیرینی به وزن حدود ۴۰۰ گرم شد . بهتره روغن جامد رو جایگزین کره نکنید در صورت جایگزینی حدود ۸۰ گرم روغن جامد استفاده کنید . بدون فر ، در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه پخت.
همه توضیحات ...