طرز تهیه کوفته تبریزی اصل تبریز به همراه راز های وا نرفتن‌ کوفته با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کوفته_تبریزی_با_تمام_نکات مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو برنج خام ۱ فنجان(نیم پز شود ) لپه خام ۱ فنجان(نیم پز شود) پیاز ...
#کوفته_تبریزی_با_تمام_نکات مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو برنج خام ۱ فنجان(نیم پز شود ) لپه خام ۱ فنجان(نیم پز شود) پیاز ۲عدد متوسط(یکی برای کوفته،اون یکی برای سس) رب گوجه ۲قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱عدد سبزی کوفته تازه ۶ قاشق غذاخوری (تره،ریحان،جعفری،نعنا،پیازچه).اگر سبزی خشک میریزید،۲ قاشق غذاخوری کافیه آلو ۴ عدد زرشک ۴ق غ (۲ قاشق غذاخوری برای داخل مواد و ۲ قاشق غذاخوری برای سس کوفته) گردو دوعدد نمک فلفل سیاه زردچوبه روغن تخم مرغ آبپز ۲ عدد آبغوره یا آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: من اول لپه و برنج رو جدا میپزم لپه کاملا نرم بشه و برنج هم بعد از به جوش اومدن میزارم از حالت عادی که آبکش میکنیم شل تر بشه.جفتشو آبکش میکنیم و میزاریم خنک بشه برنج و لپه هم با گوشت کوب میکوبیم. بعد گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده و آب گرفته ، برنج، لپه، سبزی کوفته رو باهم مخلوط میکنیم، تخم مرغ هم به موادمون اضافه میکنیم و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه خوب باهم به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدیم.اگر موادتون انسجام نداشت ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی بزنید. بعد از ورز کامل یه تیکه از موادُ برمیداریم با دست گِردش میکنیم. وسطش حفره ایجاد میکنیم و وسطش کمی پیازداغ (به دلخواه)،زرشک ، نصفِ یک گردو ، یک عدد آلو میزاریم و نصف یک تخم مرغ آبپز میزاریم‌.دوباره با دست بهش فرم میدیم و گردمیکنیم. برای اینکه کوفته منسجم شود.یک ساعت داخل فریزر بزارید. طرز تهیه سس مواد کوفته: پیاز را با روغن سرخ کرده ،نمک ،فلفل،زردچوبه تفت میدیم. رب گوجه میزنیم ، ۳لیوان آب جوش میریزیم و بعد از ۲تا جوش خوردن کوفته هارو میچینیم و بلافاصله با قاشق از سس روی مواد کوفته میریزیم. انقدری که روی کوفته ها کامل ببنده و در واقع کوفته وا نره.یک ربع با در باز،کوفته ها بپزند.سپس ۲ قاشق زرشک بریزید و در ظرف و نیمه باز میزاریم و سی دقیقه زمان میدیم بپزه و بعد از پخت دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی میزنیم و میزاریم ۱۰ دقیقه دیگه جا بیفته. نکات: من کمی دستمو با آب نمدار میکنم که راحتتر کوفته هامو فرم بدم. تخم مرغ قابل حذفِ ولی من برای انسجام بیشتر میزنم. من حدودا ۱۰ دقیقه ورز دادم تا کاملا چسبنده بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20

همه توضیحات ...