پیاز کاراملی - طرز تهیه پیاز کاراملی | پیاز داغ مجلسی - آشپزی آسان

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
سلام به روی ماهتون براتون آموزش پیاز کاراملی که بسیار کاربردی هست در آشپزی وبهتره همیشه داشته باشیم برای روی همبرگر برای استیک ب ...
سلام به روی ماهتون براتون آموزش پیاز کاراملی که بسیار کاربردی هست در آشپزی وبهتره همیشه داشته باشیم برای روی همبرگر برای استیک برای انواع ساندویچ برای انواع خورشها که کمی آخر پخت بریزیم غلظت ولعاب خوبی میدهد برای کباب ترکی وغیره کاربرد دارد طرز تهیه:پیاز کاراملی مواد لازم پیاز ۱ کیلو شکر سفید یا قهوه ای فرق نداره ۲ قاشق اگر مقدار پیاز بیشتر بود مقدار شکر هم بیشتر میشه نمک ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه: ابتدا پیاز درسته را شسته وسروته آنرا برش زده واز وسط دوقسمت کرده یک لایه پوست را کرفته وبسیار نازک خلالی کرده وهمه خلالها را باز کرده درماهیتابه کمی روغن به اندازه ۳ قاشق ریخته ودیگر اصلا روغن لازم نیست وپیاز خلالی را ریخته و۵ دقیقه روی حرارت بماند کمی نرم شود بعد شکر ونمک را ریخته هم زده ودوباره روی هم وسط جمع کرده و۵ دقیقه دیگر هم زده حرارت باید کم باشد در این مدل سرخ کردن مقدار پیاز هرچه قدر زیادتر باشه بهتره چون با حرارت خودشون نرم میشوند اینکار را تا نیم ساعت هر ۵ دقیقه زیر ورو کرده پیاز رو وبعد به رنگ طلایی در میآید اگر خواستیم قهوه ای بشود ۱۰ دقیقه بیشتر تفت میدهیم حتما امتحان کنید خیلی کاربردی است نوش جونتون

همه توضیحات ...