طرز تهیه دونات بازاری (پیراشکی)در خانه با کمترین مواد و خیلی آسون

75,191 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
برای درست کردن پیراشکی یا دونات یا هرچی شما اسمشو بزارید یک لیوان آب ولرم(نه خیلی گرم نه خیلی سرد) یک ق غ خمیر مایه فوری یک ق غ ...
برای درست کردن پیراشکی یا دونات یا هرچی شما اسمشو بزارید یک لیوان آب ولرم(نه خیلی گرم نه خیلی سرد) یک ق غ خمیر مایه فوری یک ق غ شکر یک عدد تخم مرغ ۲ق چ نمک ۶ ق غ روغن مایع ۳ تا ۳/۵ لیوان آرد قنادی(آرد زیاد نریزید چون با چرب کردن دست و ورز دادن خمیر ، چسبندگیش از بین میره) 1️ آب و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید جای نسبتا گرم تا خمیر مایه عمل کنه و کف کنه 2️ تخم مرغ و نمک و روغن و خمیر مایه عمل امده را مخلوط کنید و کم کم به آن آرد اضافه کنید تا خمیر جمع بشه 3️به هیچ عنوان بیشتر از سه و نیم لیوان آرد نریزید چون باعث سفت شدن خمیر میشه 4️سعی کنید چسبندگیه خمیر رو با چرب کردن دست و ورز دادن خمیر از بیرید 5️خمیر رو یکساعت استراحت بدین تا حجم اون دو برابر بشه 6️مجدد پف خمیر رو گرفته با وردنه باز کنید و با لیوان ،کاسه یا کاتر برش بزنید و مجددا سطح خمیر های برش زده را بپوشانید و یک ربع استراحت دهید 7️خمیر رو در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و با شکلات یا شکر تزیین کنید

همه توضیحات ...