آموزش فینگرفود جدید و آسان . آموزش راتا مرغ و جعفری
آموزش راتا مرغ و جعفری
مواد لازم
️ سینه مرغ ۱/۲ عدد
️ سیب زمینی متوسط ۱ عدد
️ خیارشور متوسط ۲ عدد
️ جعفری ساطوری شده ۲الی۳ قاشق غذا خوری
️ سس مایونز ۲ ال ۳ قاشق غذا خوری
️ نمک و فلفل به مقدار لازم
️ نان تست به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا سینه مرغ رو همراه با پیاز ونمک و فلفل وکمی زردچوبه و آب بذارید بپزه.سپس سینه رو از قابلمه خارج کرده و استخوانش رو جدا کرده وداخل دستگاه غذاساز پودر کنید یا ریز رنده کنید
۲- سیب زمینی رو آبپز کرده و با رنده ریز رنده کنید و به مرغ اضافه کنید
۳- خیار شور رو رنده ریز زده به مواد اضافه کنید
۴- جعفری ساطوری شده رو هم اضافه کنید
۵- سس مایونز اضافه کنید
۶- نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب مخلوط کنید
۷- نان تست رو با کاتری که حداقل دوسانت دیواره داره کاتر بزنید و بذارید نون ته کاتر بمونه
۸- روی نون رو تا لبه کاتر با مواد راتا پرکرده کاملا صاف کنید
۹- سپس از زیر راتا به ارامی فشار بدید به سمت بالا تا راتا از کاتر خارج بشه.سپس تزیین کرده نوش جان کنید
سایر نکات
میتوانید از پنیر لبنه و یا پنیر خامه ای داخل مواد به دلخواه استفاده کنید .
با این مقدار مواد اولیه حدودا ۱۰ الی ۱۵ راتا باسایز کوچک دارید
همه توضیحات ...