آموزش آشپزی: رولت گوشت اسفنجی

123پز
123پز
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، جوز هندی، فلفل قرمز، پودر پیاز، زنجبیل و رب را در روغن تفت می دهیم. سپس در ظرفی دیگر، تخم مرغ، آرد و شیر ...
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، جوز هندی، فلفل قرمز، پودر پیاز، زنجبیل و رب را در روغن تفت می دهیم. سپس در ظرفی دیگر، تخم مرغ، آرد و شیر را با همزن دستی می زنیم. سپس در تابه روغن ریخته و مخلوط تخم مرغ را در آن می ریزیم. کمی که خودش را گرفت گوشت را اضافه کرده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم. سپس رول کرده و دو طرف را کاملا تفت داده و برش می زنیم.

همه توضیحات ...